Ajánlott termékeink

Ez az oldal folyamatos bővítés alatt áll.

Kérjük szíves türelmüket, amíg kialakítjuk az Önök számára legmegfelelőbb, legnagyobb figyelmet érdemlő és legkedvezőbb árú termékeink aktuális listáját. Ezalatt böngésszenek nyugodtan webáruházunkban, ahol mindig kiemelt ajánlatok várják Önöket, vagy keressék kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén.

Üdvözlettel - HTS Medical Kft.

Beurer termékek

Beurer Ih18 Inhaltor

IH 18 Inhalátor

Használható az alsó és felső légutak kezelésére, folyékony gyógyszerek porlasztására, hatékony megfázás, asztma, légúti megbetegedések esetén.
Vásárlás
Beurer Lb 45 Facebook

LB 45 Levegőpárásító

Helyiség illatosítására - aromaolajokhoz alkalmas (15 aromapárnával együtt), levehető 4 literes víztartállyal és látható vízszint jelzéssel, színkódos kijelzéssel a barnuláskor.
Vásárlás
Beurer Mg40 Facebook

MG 40 Testmasszírozó

Infravörös masszírozó mély hatású infravörös hővel, külön vibrációs masszázs funkcióval és állítható csúszásmentes fogantyúval.
Vásárlás

Wellness termékek

Kneipp Frdkristly 500g

Kneipp fürdőkristály

A Kneipp Szabad légutak fürdőkristály eukaliptusz taralmának köszönhetően tisztítja a légutakat, átmelegíti a testet és egy jóleső fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval.
Vásárlás
Qmed Cloud Prna 2

QMED Cloud párna

A QMED Cloud hagyományos alakú párna hanyatt- és oldalt fekvők számára. Töltete finom és apró memóriapehely, így a tollpárnákhoz hasonló könnyű és lágy érzetet ad.
Vásárlás
Naipo Derkmasszzs 1

Naipo derékmasszázs

Derék masszírozó melegítő funkcióval (enyhe biztonságos hő), vibrációs masszázs és automata kikapcsolás funkcióval, halk működésű, egyszerűen tisztítható.
Vásárlás
Fnyterpia

Fényterápia

A történelem során, számtalan módon használták a fényt és a színeket, mint a gyógyítás eszközét terápiás célokra. A lágy lézerek gyógyító hatása hamar megmutatkozott. Sejtkárosodást nem okoz, segíti a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását.
Vásárlás

Diagnosztikai termékek

Ekg

EKG - Szívdiagnosztika

A kategóriában kiemelkedő termékünk a WIWE, melyről korábban a HVG is nyilatkozott. A cikkhez tartozó linket termékünk oldalán megtalálja.
Vásárlás