HTS Medical Egészségközpont
 • Pécs:
 • +36 72 522 640
  +36 72 522 641
 • Budapest:
 • +36 1 236 0808
  +36 1 236 0809

  Budapesti szaküzlet  A jelen érvényben lévő Kormány rendelet értelmében, budapesti boltunk változatlan nyitvatartási időben áll rendelkezésre vásárlónk rendelkezésére.
  A Kormány rendeletet betartva, kérném Önöket, hogy 9:00-12:00 között csak a 65. életévüket betöltött vevőink keressék fel boltunkat.
  Illetve minden kedves vásárlónk maszkot viselve látogassa üzletünket.

  Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet

  Budapesti márkaboltunk elérhetősége:
  1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 45-47.

  Telefon szám: +36 1/236-0808

  Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 09:00-17:00

  EMAIL cím: budapest@htsmedical.hu

  Szaküzleteink széles kínálattal várja kedves vásárlóinkat, néhány ezek közül:
  Járóbotok
  Olyan személyek részére javasolt, akiknek alsó végtagjuk tehermentesítése, valamint járásbiztonsága ily módon megoldható. Biztonságos, stabil támasztást és járást biztosít.
  Kerekesszékek
  Elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére. Külömböző típusokban önhajtós, hátsókerékmeghajtású, összecsukható és módosítható kerekesszékek.

  Pelenkák
  Kényelmes viseletű inkontinencia nadrágpelenka. Megbízható MoliCare Mobile ndrágpelenkák. Le és felhúzható, mint a hagyományos fehérnemű .
  Antidecubitus eszközök
  Tökéletes segítség a felfekvés megelőzésére és gyógyítására.

  Ortézis eszközök
  Segítik a sérült, törött vagy műtét utáni végtagok felépülését. Bizonyos esetekben bénulás esetén visszaadják a mozgás képességét. (alsó végtag, gerincrögzítők, felső végtag, nyak- és koponyavédők)
  Rögzítők, szorítók
  Sebészeti beavatkozás utám a gyógyulási és rehabilitációs időszakban. Rándulások ortopédiai kezelésére, enyhétől egészen súlyosig. Külső rögzítés, megtámasztás.

  Tensoval vérnyomásmérők
  Felkaros és csuklós HARTMANN Tensoval vérnyomáskérő készülékek a vérnyomás pontos mérésére. A Tensoval Comfort vérnyomásmérők felhasználóbarát készülékek.
  Thermoval lázmérők
  A Thermoval digitális lázmérők egyszerűen kezelhetők. Hangjelzés jelzi a mérés befejezését.

  HARTMANN kötszerek, törlők
  Omnifix, Telacomp, Telaprep, Telasling, Telasorb. Kötszerek, kötözők és törlők széles választékban, többféle méretben.
  HARTMANN sebtapaszok, tapaszok
  Dermaplast, Cosmopor professzionális seb- és ragtapaszok. Kínálatunkban megtalálhatók a hólyag, herpesz és tyúkszemtapaszok is.

  Gipszek
  Plastrona step, anatómiailag formált, praktikusan problémamentesen rögzíthető. Nagyon könnyű.
  Kompressziós pólyák
  Pólyakötések praktikus rögzítésekhez. Elasztikus gumiszalagból, stabil fémkampókkal. Steril és nem steril vágott mullpólyák és mulltekercsek.


  Szaküzletünkben professzionális szolgáltatásokat nyújtunk az alábbi területeken:

  

  HTS Medical Kft.


  A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

  Medical Center


  A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

  Szaküzleteink


  A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.