HTS medical egészségközpont
Ügyfélszolgálat
Pécs:
+36 72 522 640
+36 72 522 641
Ügyfélszolgálat
Budapest:
+36 1 236 0808
+36 1 236 0809


Impressum

Az oldalon található elektronikus anyagok saját felhasználási célra letölthetõek. Az írott vagy elektronikus sajtóban való publikáláshoz, terjesztéshez a HTS Medical Kft. ügyvezetõ igazgatójának a hozzájárulása szükséges. Ha termékeink és szolgáltatásaink elnyerték tetszését vegye fel a kapcsolatot velünk a fejlécen található "Elérhetőségek" menüpontban. Termékeinkkel kapcsolatban felmerülõ kérdéseire a 06-23-530-916-os telefonszámon válaszolunk önnek.


Köszönjük, hogy figyelmet szentelt ránk.


HTS Medical Kft.
2051, Biatorbágy, Budapark
Paul Hartmann u. 8


HTS Medical Kft.

A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont (Pécs) működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center

A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink

A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 5 városban találkozhat. Budapesten, Békéscsabán, Pécsen és Sopronban gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadjuk vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.