HTS medical egészségközpont
Ügyfélszolgálat
Pécs:
+36 72 522 640
+36 72 522 641
Ügyfélszolgálat
Budapest:
+36 1 236 0808
+36 1 236 0809

Pszichológiai tanácsadás


Káplár Mátyás

HTS Medical Pécs Káplár Mátyás Pszichológiai tanácsadás


A pszichológiai tanácsadás során választ kaphatunk kérdéseinkre saját magunk, kapcsolataink és az életünk egyes eseményei kapcsán.


A rendszeres beszélgetés segítséget nyújt az olyan helyzetek kezelésében, amikor úgy tűnik, hogy egyedül már nem vagyunk képesek úrrá lenni a problémáinkon. Az élet több területén is számíthatunk bátorításra, tanácsra:
- önismeret
- párkapcsolatok
- gyermeknevelés
- pályaválasztás
- életcélok
- szexuális orientáció, nehézségek

Lehetőség van pszichológiai tesztek felvételére is, amelyeken keresztül még tökéletesebb képet kaphatunk saját személyiségünkről.

A Woodcock-Johnson kognitív képességek tesztje teljeskörű felmérést biztosít az egyén gondolkodási, értelmi képességeiről, elsősorban 6-18 évesek számára, de felnőttek esetében is. Eredményeit a rehabilitációs bizottságok is elfogadják.

Vizsgálatok:
- pszichológiai vizsgálat 7500 Ft


Időpontkérés

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos időpont egyeztetésével kapcsolatban.

Rendelési idő

Szerda: 14:00-18:00
Csütörtök: 14:00-18:00

Válaszon időpontot.


IdőpontkérésHTS Medical Kft.

A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont (Pécs) működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center

A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink

A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 5 városban találkozhat. Budapesten, Békéscsabán, Pécsen és Sopronban gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadjuk vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.